Tilbydere

I Kragerø er det flere lokale båtutleiere og selskaper som tilbyr taxibåttjenester. Noen av disse inkluderer:

– Taxibåten Langøy: Taxibåten Langøy tilbyr persontransport, sightseeing og varetransport i Kragerøskjærgården. Vi tilbyr døgnservice, slik at du kan få en båt til alle tider på døgnet.

– Kragerø RIB Charter: Kragerø RIB Charter tilbyr ulike tjenester, inkludert taxibåttransport i skjærgården. De har erfarne kapteiner og moderne båter som kan transportere passasjerer til forskjellige destinasjoner i Kragerø-området.

– Kragerø Opplevelser: Kragerø Opplevelser er et selskap som tilbyr ulike båttjenester, inkludert taxibåttransport. De kan skreddersy turer etter behov og ønsker, og tar deg med til forskjellige steder rundt Kragerø.

– Kragerø Taxi og Båtservice: Kragerø Taxi og Båtservice tilbyr transporttjenester både på vei og på vannet. De kan tilby taxibåter for transport til øyer og andre destinasjoner i Kragerø-området.

– Kragerø Båtservice: Kragerø Båtservice er et båtutleiefirma som også tilbyr taxibåttjenester. De har et utvalg av båter og kan transportere passasjerer til forskjellige destinasjoner i Kragerøs skjærgård.

– Kragerø Taxi & Båttransport: Dette er en velkjent taxibåtsentral i Kragerø som tilbyr båttransport og taxitjenester både på land og til sjøs. De kan tilby transport til ulike destinasjoner i og rundt Kragerø, inkludert øyer og skjærgården.

– Kragerø Havn Taxi: Dette er en annen taxibåtsentral som opererer i Kragerø-området. De tilbyr transporttjenester med båt til ulike destinasjoner og kan tilpasses kundens behov.

– Kragerø Taxibåt: Dette selskapet spesialiserer seg på taxibåttjenester i Kragerø og tilbyr transport til forskjellige øyer, holmer og andre steder i skjærgården.

– Aasvik Taxibåtservice:

– Runar Larsen Taxibåtservice:

– Per Haudt Skyssbåt:

Disse taxibåt-tilbyderne kan tilby transport til ulike formål, inkludert transport til restauranter, sightseeing, fiskeområder eller transport til bestemte steder etter avtale.

Det er verdt å merke seg at tilgjengeligheten av taxibåttjenester kan variere avhengig av sesong og værforhold. For å få nøyaktig informasjon om tilgjengelighet, priser og bestilling av taxibåttjenester i Kragerø, anbefales det å kontakte de nevnte selskapene direkte eller sjekke deres nettsider for oppdatert informasjon.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS