Taxibåt i Kragerø

I Kragerø, en vakker kystby i Telemark fylke i Norge, er taxibåter en populær transportmåte for å komme seg rundt i skjærgården. Taxibåter i Kragerø gir deg muligheten til å utforske øyene, besøke bortgjemte strender og nyte den naturskjønne skjærgården på en praktisk og fleksibel måte.

Du kan benytte taxibåter i Kragerø til å reise til og fra ulike øyer, besøke fiskevær, eller ta turer langs kysten for sightseeing eller fiske. Taxibåtene kan også brukes til transport til restauranter og andre destinasjoner langs kysten.

For å ta en taxibåt i Kragerø, kan du vanligvis kontakte lokale båtutleiefirmaer, båtkapteiner eller bestille gjennom turistinformasjonen i byen. De vil kunne gi deg informasjon om tilgjengelighet, priser og ulike destinasjoner som kan nås med taxibåt.

Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten av taxibåter kan variere avhengig av sesongen og værforholdene. Det anbefales å planlegge og bestille på forhånd, spesielt i høysesongen når etterspørselen er høy.

Kragerø er kjent for sin vakre skjærgård og sin unike natur, og å utforske området med en taxibåt kan være en flott måte å oppleve alt dette på.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS