Stråholmen

Stråholmen er en liten øy som ligger i Kragerøs skjærgård, i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Øya er kjent for sin vakre natur og avslappede atmosfære.

Stråholmen er en del av Kragerøs øyrike og er omgitt av krystallklart vann og vakre klipper. Øya er et populært reisemål for de som ønsker å oppleve den naturskjønne skjærgården og nyte roen og freden.

På Stråholmen kan du nyte vakre turstier, utforske øyas kystlinje, eller slappe av på en av de idylliske strendene. Øya er også et flott sted for bading og snorkling i det klare vannet.

Selv om Stråholmen er en relativt liten øy, finner du også en kafé eller et spisested hvor du kan nyte lokale retter og forfriskninger.

For å komme til Stråholmen, kan du ta en båttur fra Kragerø sentrum eller benytte deg av ferge- eller taxibåttjenester som betjener øya. Det anbefales å sjekke rutetider og tilgjengelighet før besøket, spesielt utenom høysesongen.

Stråholmen er et flott sted å oppleve den uberørte naturen og den rolige atmosfæren i Kragerøs skjærgård. Utforsk øya, nyt den vakre naturen og ta deg tid til å slappe av og nyte den unike atmosfæren som Stråholmen har å tilby.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS