Stabbestad

Stabbestad er en vakker kystbygd som ligger i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Stabbestad er kjent for sin naturskjønne beliggenhet ved Kragerøs skjærgård og tilbyr en rekke aktiviteter og attraksjoner for besøkende. Her er noen av tingene du kan oppleve i Stabbestad:

– Kragerø Resort: Stabbestad er hjemsted for Kragerø Resort, et luksuriøst hotell og feriested som tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter. Resortet har et spa, golfbane, tennisbaner og en rekke andre fritidsmuligheter.

– Bading og strender: Stabbestad har flere flotte strender og badeområder hvor du kan nyte solen og svømme i det krystallklare vannet. Populære steder inkluderer Stabbestadstranda og Kalstadkilen.

– Golf: Hvis du er en golfentusiast, kan du spille golf på Kragerø Golfklubb, som ligger i Stabbestad. Banen har en vakker beliggenhet ved sjøen og tilbyr en flott golfopplevelse.

– Kyststier og naturvandringer: Utforsk den vakre naturen rundt Stabbestad ved å gå langs kyststier og naturstier. Nyt den friske luften og den fantastiske utsikten over skjærgården.

– Båtturer: Lei en taxibåt og utforsk Kragerøs skjærgård. Du kan oppleve den vakre naturen, besøke øyer og bortgjemte strender og nyte den maritime atmosfæren i området.

– Restaurantopplevelser: Stabbestad har flere restauranter og spisesteder hvor du kan nyte deilig sjømat og andre lokale retter. Mange av restaurantene har fantastisk utsikt over skjærgården.

For å komme til Stabbestad, kan du ta en båt eller kjøre med bil fra Kragerø sentrum. Stabbestad ligger omtrent 10 km fra Kragerø sentrum, og det er enkelt å komme dit med offentlig transport eller privat bil.

Stabbestad er et flott sted å oppleve den vakre naturen og den avslappende atmosfæren i Kragerøs skjærgård. Uansett om du er ute etter avslapning, aktiviteter eller kulturelle opplevelser, har Stabbestad noe å tilby.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS