Skåtøy

Skåtøy er en øy i Kragerø kommune i Telemark fylke, Norge. Øya er en del av Kragerøs vakre skjærgård og er kjent for sin rolige atmosfære, vakre natur og kystkultur.

Her er noen av attraksjonene og aktivitetene du kan oppleve på Skåtøy:

– Skåtøy kirke: Besøk Skåtøy kirke, en sjarmerende trekirke som ble bygget i 1889. Kirken har en unik arkitektur og er et viktig kulturelt landemerke på øya.

– Utforsk øyas strender: Skåtøy har flere flotte strender hvor du kan nyte solen og bade i det klare vannet. Populære strender inkluderer Vestråsstranda og Østråsstranda.

– Sykling og vandring: Ta en sykkeltur eller en tur på Skåtøy for å utforske øyas vakre natur. Det er flere stier og veier som fører deg gjennom skogkledde områder, langs kysten og til forskjellige deler av øya.

– Skåtøy kystkultursenter: Besøk Skåtøy kystkultursenter, som gir deg innsikt i øyas maritime historie og tradisjoner. Du kan lære om båtbygging, fiskeri og lokal kystkultur gjennom utstillinger og arrangementer.

– Kafeer og restauranter: Nyt lokal mat og drikke på en av Skåtøys kafeer eller restauranter. Flere steder tilbyr deilig sjømat og andre retter basert på lokale råvarer.

For å komme til Skåtøy, kan du ta en båttur fra Kragerø sentrum. Det er vanligvis regelmessige båtforbindelser som tar deg til øya. Det er også mulig å leie sykler på øya for å utforske den.

Skåtøy er et flott sted å oppleve roen og sjarmen til Kragerøs skjærgård. Utforsk øya, nyt den vakre naturen og opplev den unike atmosfæren som Skåtøy har å tilby.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS