Skåtøy Kafé

Skåtøy Kafé er en populær kafé og spisested som ligger på øya Skåtøy i Kragerøs skjærgård. Kafeen er kjent for sin sjarmerende atmosfære, flotte beliggenhet og deilige mat- og drikkevarer.

Skåtøy Kafé tilbyr et variert utvalg av matretter og drikkevarer, med fokus på lokale og ferske ingredienser. Her kan du nyte alt fra frokost og lunsj til kaker og bakverk. Kafeen er kjent for sine hjemmelagde retter og vennlige service.

Kafeen ligger i nærheten av Skåtøy kirke og tilbyr en hyggelig uteservering med utsikt over den vakre skjærgården. Det er et ideelt sted å slappe av og nyte atmosfæren etter en tur på øya.

Skåtøy Kafé er et populært stoppested for både besøkende og lokalbefolkningen, og er en del av opplevelsen når man besøker øya Skåtøy. Kafeen er vanligvis åpen i sommersesongen når det er mange turister på øya.

Vennligst merk at det kan være sesongvariasjoner og åpningstider kan endre seg, så det anbefales å sjekke med kafeen eller lokal turistinformasjon for oppdatert informasjon før besøket.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS