Sjøbua Valle

Sjøbua Valle er en populær restaurant som ligger i Valle, i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Denne restauranten er kjent for sin beliggenhet ved sjøen og sitt fokus på sjømat og lokale spesialiteter.

Sjøbua Valle tilbyr et bredt utvalg av retter basert på ferske råvarer fra havet. Du kan forvente deg deilige sjømatretter som fersk fisk, skalldyr, krabbe, reker og mye mer. Restauranten har også andre retter på menyen, inkludert kjøttretter og vegetariske alternativer.

Beliggenheten til Sjøbua Valle ved sjøen gir gjestene muligheten til å nyte måltidene med en fantastisk utsikt over vannet og den vakre skjærgården.

Restauranten er kjent for sin hyggelige atmosfære og vennlige service. Det er et populært sted for både lokale innbyggere og besøkende som ønsker å nyte god mat og den maritime atmosfæren.

Vennligst merk at det kan være sesongvariasjoner og åpningstider kan endre seg, så det anbefales å sjekke med Sjøbua Valle eller lokal turistinformasjon for oppdatert informasjon før besøket.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS