Portør

Portør er en idyllisk liten bygd som ligger i nærheten av Kragerø, og er en del av Kragerø kommune i Telemark fylke i Norge. Portør ligger på en halvøy og har en vakker beliggenhet ved kysten av Skagerrak.

Portør er kjent for sine flotte strender, klart vann og naturskjønne omgivelser. Bygden er et populært feriested og et tilfluktssted for de som ønsker å nyte roen og skjønnheten til kystlandskapet.

Noen av de populære aktivitetene og attraksjonene i Portør inkluderer:

– Portørstranden: Portør har en fantastisk sandstrand som er ideell for bading, soling og piknik. Den vakre stranden er omgitt av klipper og krystallklart vann.

– Fotturer: Portør-området er flott for fotturer og turer langs kyststien. Utforsk de vakre klippene, skogområdene og nyt panoramautsikten over havet.

– Fiske: Portør er også et populært sted for sportsfiske. Du kan prøve fiskelykken fra bryggene eller leie en båt for å komme ut på sjøen og fiske.

– Båtliv: Mange besøkende benytter anledningen til å utforske skjærgården utenfor Portør ved å leie båter eller delta på båtturer. Du kan oppdage de omkringliggende øyene og oppleve det maritime landskapet i området.

– Naturopplevelser: Portør ligger omgitt av vakker natur, og det er mange muligheter for å nyte utendørsaktiviteter som sykling, fuglekikking og fotografering.

Portør ligger omtrent 10 kilometer sør for sentrum av Kragerø. Du kan komme deg til Portør med bil eller buss fra Kragerø. Det er også mulig å utforske området til fots eller sykkel ved å følge kyststien fra Kragerø.

Uansett om du er ute etter avslapning på stranden, naturutforskning eller utendørsaktiviteter, er Portør et flott sted å besøke og en perle i Kragerøs vakre kystlandskap.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS