Portør Pensjonat

Portør Pensjonat er et overnattingssted som ligger i Portør, en idyllisk bygd i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Pensjonatet tilbyr komfortable rom og fasiliteter for gjester som ønsker å utforske den vakre skjærgården og nyte den maritime atmosfæren i området.

Portør Pensjonat kan tilby ulike typer overnattingsmuligheter, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Rommene er vanligvis enkelt innredet, men gir en komfortabel og hyggelig atmosfære.

I tillegg til overnattingsfasiliteter kan pensjonatet også tilby ulike tjenester og fasiliteter for gjestene. Dette kan inkludere frokostservering, fellesområder for avslapning, utendørs sittegrupper eller hageområder, parkeringsplasser og tilgang til wifi.

Pensjonatet kan også ha samarbeid med lokale tjenesteleverandører for å tilby aktiviteter som båtturer, fiske eller andre utendørsaktiviteter i nærområdet.

Det anbefales å sjekke tilgjengelighet, priser og eventuelle spesifikke tilbud direkte med Portør Pensjonat eller besøke deres nettside for å få oppdatert informasjon og gjøre reservasjoner.

Portør Pensjonat er et flott sted for de som ønsker å oppleve roen og sjarmen til Portør og nyte nærheten til den vakre skjærgården. Enten du planlegger en kortferie eller en lengre opphold, kan pensjonatet gi deg et behagelig og hyggelig opphold i området.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS