Portør Brygge

Portør Brygge er en brygge- og havneområde som ligger i Portør, en idyllisk bygd i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Bryggen er et populært sted for båteiere, besøkende og turister som ønsker å oppleve den vakre skjærgården og den maritime atmosfæren i området.

Portør Brygge tilbyr båthavnfasiliteter, inkludert båtplasser for besøkende og de som ønsker å ligge over natten. Det er også fasiliteter som strømtilkobling og vannpåfylling for båter.

I tillegg til båthavnfasiliteter, kan du finne ulike tjenester og tilbud på Portør Brygge. Dette inkluderer kaféer, restauranter, butikker og muligheter for å leie båter eller utstyr for vannaktiviteter.

Portør Brygge er et flott utgangspunkt for å utforske den vakre skjærgården rundt Portør. Fra bryggen kan du ta båtturer til ulike øyer og strender, dra på fisketurer eller bare nyte den maritime atmosfæren og utsikten.

Ved bryggen kan du også finne andre fasiliteter som toaletter, dusjer og parkeringsområder for besøkende som ankommer med bil.

Vennligst merk at informasjon om spesifikke tilbud og tjenester på Portør Brygge kan endre seg over tid, så det anbefales å sjekke med lokal informasjon eller bryggeoperatøren for oppdatert informasjon før besøket.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS