Opplev Kragerø skjærgården

Kragerøs skjærgård er kjent for sin naturskjønne skjønnhet og unike øylandskap. Her er noen flotte sightseeingmuligheter i Kragerøs skjærgård:

– Jomfruland: Ta en båttur til Jomfruland, en vakker øy med en fantastisk sandstrand og et variert dyreliv. Utforsk øya til fots eller på sykkel, besøk fyret og ta en tur i Jomfruland nasjonalpark.

– Skåtøy: Besøk øya Skåtøy, kjent for sin rolige atmosfære og vakre natur. Utforsk de idylliske småveiene, besøk Skåtøy kirke eller nyt en piknik på en av øyas mange flotte strender.

– Stabbestad: Ta båten til Stabbestad og nyt den vakre naturen rundt Kragerø Golfbane og Spa. Ta en spasertur langs kysten, besøk spaet for avslapning eller nyt en deilig lunsj med utsikt over vannet.

– Vannsport og fiske: Kragerøs skjærgård er et fantastisk sted for vannsportaktiviteter som kajakkpadling, vannski, båtturer og fiske. Lei en kajakk eller en båt og utforsk de mange viker og bukter i skjærgården.

– Øyhopping: Utforsk flere øyer i Kragerøs skjærgård ved å ta en båttur mellom dem. Besøk øyer som Langøy, Lerøy, Stokken og Gumøy for å oppleve den unike atmosfæren og naturen på hver øy.

– Fugletitting: Kragerøs skjærgård er et flott sted for fugletitting. Ta med kikkerten og se etter fugler som havørn, lomvi, teist og mange andre arter som finnes i området.

Disse er bare noen av de mange sightseeingmulighetene i Kragerøs skjærgård. Ta deg tid til å utforske øyene, nyt den vakre naturen og opplev den unike atmosfæren som skjærgården har å tilby.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS