Lovisenberg Camping

Lovisenberg Camping er en campingplass i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge.

Lovsienberg Camping tilbyr overnattingsmuligheter for telt, campingvogner og bobiler. Campingplassen har forskjellige typer campingplasser tilgjengelig, inkludert plasser med strømtilkobling og uten. De har også fasiliteter som sanitæranlegg, dusjer og vaskemuligheter for campinggjestene.

Campingplassen har også ulike fasiliteter og aktiviteter for gjestene å nyte. Dette kan inkludere lekeplasser for barn, felles grilloppsett, strandområde og muligheter for bading, fiske eller andre vannaktiviteter.

Vennligst merk at informasjon om åpningstider, fasiliteter og priser kan endre seg over tid, så det anbefales å sjekke med Louisenberg Camping direkte eller besøke deres nettside for å få oppdatert informasjon om tjenester, priser og eventuelle spesifikke tilbud.

Lovsienberg Camping er et flott sted for de som ønsker å oppleve naturen og omgivelsene i Kragerø-området. Enten du er en campingentusiast eller bare ønsker å tilbringe tid utendørs, kan Lovisenberg Camping være et fint utgangspunkt for å utforske området og nyte utendørsaktiviteter.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS