Langøy

Langøy er en av øyene i Kragerøs skjærgård og er en del av Kragerø kommune i Telemark fylke, Norge. Øya ligger i Skagerrak og er kjent for sin vakre natur og rolige atmosfære.

Langøy er et populært reisemål for de som ønsker å oppleve den vakre skjærgården i Kragerø. Her er noen av attraksjonene og aktivitetene du kan nyte på Langøy:

– Natur og turgåing: Langøy har variert natur med skogkledde områder, klipper og flotte turstier. Du kan utforske øya til fots og nyte den vakre naturen og panoramautsikten over skjærgården.

– Bading og strandliv: Øya har flere flotte strender og bukter hvor du kan nyte solen og ta en forfriskende dukkert i det klare vannet.

– Fisking og båtliv: Langøy er et flott sted for fiskeentusiaster. Du kan prøve fiskelykken fra land eller leie en båt og utforske de omkringliggende farvannene.

– Piknik og avslapning: Øya har mange vakre områder hvor du kan ha en hyggelig piknik eller bare slappe av og nyte den rolige atmosfæren.

– Kystkultur: Langøy har en rik kystkultur, og du kan oppleve tradisjonelt båthåndverk og lære mer om områdets maritime historie.

For å komme til Langøy, kan du ta en båttur fra Kragerø sentrum eller benytte deg av ferge- eller taxibåttjenester som tilbyr transport til øya. Det er også mulig å utforske Langøy som en del av en øyhoppingstur i Kragerøs skjærgård.

Langøy er et flott sted for de som ønsker å oppleve naturen, roen og sjarmen til Kragerøs skjærgård. Utforsk øya, nyt den vakre naturen og opplev den unike atmosfæren som Langøy har å tilby.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS