Kragerøfjorden Camping

Kragerøfjorden Camping ligger idyllisk plassert i Kragerøskjærgården, med kort vei til Kragerø sentrum. Kun 3 km unna ligger Stabbestad med 18 hulls golfbane, spahotel, pub, restaurant, storkiosk, utendørs badeanlegg med mer.

Vognplassene ligger spredt over et kupert område, med fantastisk utsikt til fjorden fra de øverste plassene, og med kun noen meters avstand til stranda fra de nederste plassene. På Kragerøfjorden Camping er det en fin sandstrand, solrikt, avskjermede plasser, rolige og familievennlig. Mange har bodd her i 15-20 år noen lengre. Enkelte har «arvet» plassen etter forrige generasjon, og andre familier bor her med flere generasjonstrinn, hvor de yngre generasjonene etter hvert etablerer seg på egne plasser. De aller fleste velger å anlegge sin egen have rundt vogna, noe som er fullt mulig siden vognene kan stå på plassen over vinteren.

Hovedtraseene brøytes når snøen kommer, så det er lett å ha tilsyn til vogna i vinterhalvåret. Det er mulig for de som ønsker det å bruke vogna også i vinterhalvåret, noe flere og flere gjør. Vann og avfall må bringes til/fra, da sanitæranlegget ikke er vinteråpent.

I skoleferien er det drift i kiosken. Her møter man Henry, som selger is, brus, sjokolade, kaffe og dagens aviser med mer. Kiosken fungerer også som et sosialt samlingspunkt, og hver dag kl 10 er det «gubbetreff» med kaffe og løsing av verdensproblemer.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS