Kragerø Sportell

Kragerø Sportell er et overnattingssted som ligger i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Det er et populært valg for reisende som ønsker rimelig og praktisk overnatting i Kragerø.

Kragerø Sportell tilbyr enkel og komfortabel overnatting i form av rom eller leiligheter. Rommene er vanligvis enkelt innredet, men gir en komfortabel base for besøkende som ønsker å utforske området. Leilighetene kan ha flere soverom, eget bad og et kjøkken eller tekjøkken, noe som gir deg fleksibilitet og mulighet til å lage dine egne måltider.

Fasilitetene på Kragerø Sportell kan variere, men de kan inkludere gratis Wi-Fi, fellesområder, parkeringsplasser og utendørsområder hvor gjestene kan slappe av.

Beliggenheten til Kragerø Sportell kan variere, så det anbefales å sjekke med overnattingsstedet eller deres nettside for å få oppdatert informasjon om deres beliggenhet og tilgjengelighet.

Kragerø Sportell er et godt alternativ for de som ønsker enkel og rimelig overnatting mens de utforsker det vakre området rundt Kragerø. Enten du er på tur med familien, er på forretningsreise eller bare trenger et sted å hvile ut, kan Kragerø Sportell være et praktisk og budsjettvennlig valg.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS