Kragerø Resort

Kragerø Resort er et luksuriøst hotell og feriested som ligger i Stabbestad, i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Dette resortet er kjent for å tilby førsteklasses fasiliteter og en vakker beliggenhet ved Kragerøs skjærgård. Her er noen av høydepunktene ved Kragerø Resort:

– Overnatting: Kragerø Resort tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, inkludert rom, suiter og leiligheter. Rommene er elegant innredet med moderne fasiliteter og har ofte fantastisk utsikt over sjøen eller naturen rundt.

– Spa og velvære: Resortet har et eget spa og velværesenter hvor gjestene kan nyte avslappende og foryngende behandlinger. Spaet tilbyr et bredt utvalg av massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger og andre velværeopplevelser.

– Golf: Kragerø Resort har en 18-hulls golfbane som er kjent for sin vakre beliggenhet ved sjøen. Golfentusiaster kan nyte en rundt med golf mens de nyter den fantastiske naturen og sjøutsikten.

– Aktiviteter og fritidstilbud: Resortet har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter og tilbud for gjestene. Dette inkluderer tennisbaner, utendørsbassenger, trimrom og muligheter for fotturer, sykling og vannsportaktiviteter.

– Restaurantopplevelser: Kragerø Resort har flere restauranter og spisesteder hvor gjestene kan nyte deilig mat og drikke. Restaurantene tilbyr et bredt utvalg av retter, inkludert lokale spesialiteter og internasjonale kulinariske opplevelser.

– Arrangementer og konferanser: Resortet har også fasiliteter for arrangementer, brylluper og konferanser. Med moderne møterom og flotte omgivelser er Kragerø Resort et populært valg for både fritids- og forretningsreisende.

Kragerø Resort tilbyr en kombinasjon av luksus, komfort og vakker natur, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for de som ønsker å slappe av, nyte aktiviteter og oppleve den vakre skjærgården.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS