Jomfruland

Jomfruland er en vakker øy som ligger utenfor kysten av Kragerø i Telemark fylke, Norge. Øya er en del av Kragerø kommune og er kjent for sin naturskjønne skjærgård og vakre sandstrender.

Her er noen av attraksjonene og aktivitetene du kan oppleve på Jomfruland:

– Jomfruland fyr: Besøk Jomfruland fyr, som er et kjent landemerke på øya. Fyret ble bygget i 1839 og er fortsatt i drift. Du kan ta turen opp i fyrtårnet for en fantastisk utsikt over øya og skjærgården.

– Jomfruland nasjonalpark: Utforsk Jomfruland nasjonalpark, som ble etablert i 2016 for å beskytte det unike dyrelivet og naturmangfoldet på øya. Du kan gå på oppdagelsesferd langs naturstiene og beundre øyas flora og fauna.

– Sandstrender: Jomfruland er kjent for sine vakre sandstrender. Du kan slappe av på stranden, sole deg, bade i det klare vannet eller ta en spasertur langs strandlinjen.

– Sykling og vandring: Utforsk Jomfruland på sykkel eller til fots ved å følge øyas nettverk av stier og veier. Det er flotte muligheter for å oppleve naturen, landskapet og det maritime miljøet på øya.

– Fugletitting: Jomfruland er et populært sted for fuglekikking på grunn av sin beliggenhet langs trekkveiene for mange fuglearter. Du kan observere et bredt spekter av fugler, inkludert sjeldne og beskyttede arter.

For å komme til Jomfruland, kan du leie en taxibåt fra Kragerø sentrum. Det er flere båter og ferger som tilbyr transport til øya, spesielt i sommersesongen. Det er også mulig å leie sykler på Jomfruland for å utforske øya.

Jomfruland er en perle i Kragerøs skjærgård, og en tur til øya gir deg muligheten til å oppleve den uberørte naturen og den avslappende atmosfæren. Utforsk øya, nyt strendene og ta deg tid til å oppleve alt det vakre som Jomfruland har å tilby.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS