Haga Kafé

Haga Kafé er en populær kafé som ligger i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Kafeen er kjent for sin sjarmerende atmosfære og gode mat- og drikkevarer.

Haga Kafé tilbyr et variert utvalg av retter, inkludert frokost, lunsj, kaker og bakverk. Du kan forvente deg deilige hjemmelagde retter med fokus på lokale råvarer og sesongens tilgjengelighet.

Kafeen har ofte et koselig interiør med en avslappet atmosfære, og noen ganger er det også utendørs sitteplasser tilgjengelig for å nyte den vakre naturen rundt kafeen.

Haga Kafé kan også tilby ulike drikkevarer som kaffe, te, smoothies og kald drikke. Kafeen er et flott sted å ta en pause, møte venner eller bare nyte en god kopp kaffe.

Vennligst merk at det kan være sesongvariasjoner og åpningstider kan endre seg, så det anbefales å sjekke med Haga Kafé eller lokal turistinformasjon for oppdatert informasjon før besøket.

Haga Kafé er et flott sted for de som ønsker å nyte en god matopplevelse og slappe av i en hyggelig atmosfære. Uansett om du er på besøk i Kragerø eller er en lokal innbygger, er Haga Kafé et sted hvor du kan kose deg med god mat og drikke.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS