Fiske i Kragerøskjærgården

Kragerø er kjent for sitt gode fiske og er et populært reisemål for fiskeentusiaster. Kragerø har mange flotte fiskeplasser både i havet, ferskvann og i skjærgården. Her er noen av de populære fiskeplassene i Kragerø:

– Møkkalasset: Dette er en kjent fiskeplass i Kragerøs skjærgård. Møkkalasset er kjent for godt fiske etter arter som torsk, sei, lyr, makrell og sjøørret. Her kan du fiske både fra land og fra båt.

– Rauane: Rauane er en øygruppe utenfor Kragerø som er kjent for sitt gode fiske. Her kan du prøve deg på havfiske etter torsk, sei, lyr og makrell. Øyene gir også muligheter for fiske fra land eller båt.

– Stabbestad: Stabbestad-området i Kragerø er kjent for godt kystfiske. Her kan du prøve fiskelykken etter arter som torsk, sei, lyr, makrell og sjøørret. Du kan fiske fra land eller ta en båttur ut på havet.

– Kilstraumen: Kilstraumen er en strøm mellom Jomfruland og fastlandet. Denne strømmen er kjent for sitt gode fiske etter torsk, sei, lyr og sjøørret. Det kan være utfordrende fiske på grunn av strømmen, så det anbefales å ha erfaring eller fiske sammen med en erfaren guide.

Husk å sjekke lokale fiskeregler, størrelsesbegrensninger og eventuelle fredningsområder før du fisker. Fiskekort kan kjøpes på lokale turistkontorer, fiskeutstyrforhandlere eller på nettet, avhengig av fiskeområdet.

Kontakt oss for mer spesifikk informasjon om gode fiskeplasser og lokale tips.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS