Aasvik Camping

Aasvik Camping er en campingplass som ligger i Kragerø kommune, Telemark fylke, Norge. Campingplassen tilbyr overnattingsmuligheter for telt, campingvogner og bobiler, og er et populært reisemål for de som ønsker å utforske Kragerøs vakre skjærgård og omkringliggende områder.

Aasvik Camping har forskjellige typer campingplasser tilgjengelig, inkludert plasser med strømtilkobling og uten. De har også fasiliteter som sanitæranlegg, dusjer og vaskemuligheter for campinggjestene.

I tillegg til campingplasser tilbyr Aasvik Camping også hytter for utleie. Disse hyttene er vanligvis utstyrt med nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold, og noen av dem har eget bad og kjøkken.

Campingplassen har også ulike fasiliteter og aktiviteter for gjestene å nyte. Dette kan inkludere lekeplasser for barn, felles grilloppsett, strandområde, båtutleie og muligheter for fiske eller andre vannaktiviteter.

Det er verdt å merke seg at det kan være sesongvariasjoner for åpningstider og tilgjengelighet, så det anbefales å sjekke med Aasvik Camping eller besøke deres nettside for å få oppdatert informasjon om tjenester, priser og eventuelle spesifikke tilbud.

Aasvik Camping er et flott sted for de som ønsker å oppleve naturen og skjærgården i Kragerø-området. Enten du er en campingentusiast eller foretrekker å bo i en hytte, kan Aasvik Camping være et fint utgangspunkt for å utforske den vakre naturen og oppleve det maritime miljøet.

KAMPANJE!

Denne sesongen kjører vi fastpris tilbud på strekningen Stabbestad Kragerø Resort – Kragerø. Kr. 500,- for inntil 6 personer og kr. 100,- pr person over 6 stk. Prisen gjelder dag/natt.

Tilbudet gjelder Taxibåten Langøy. Andre båter kan ha andre priser.

KONTAKT OSS